Inloopmorgen!

Woensdag 14 februari organiseert Tiener College een inloopmorgen. Van 9.30 tot 11.30 uur kunnen ouders en leerlingen vrij binnenlopen en zien hoe de groepen werken en leren.

Voor leerlingen van groep 7 en 8 die graag leren vanuit nieuwsgierige vragen biedt Tiener College een vernieuwend en uitdagend voltijds onderwijsprogramma. Leerlingen doen groep 7 en 8 en klas 1 en 2 met een persoonlijk leerplan waarin ze beginnen met vakken voortgezet onderwijs zodra ze daar aan toe zijn. In het eigen leerplan worden alle kerndoelen talen, rekenen, wiskunde, wereldoriƫntatie, kunst en sport opgenomen. Leraren basis- en voortgezet onderwijs zorgen samen voor het programma. Tiener College biedt zo een optimale voorbereiding op de bovenbouw van het VO. Vanaf 14 jaar leren leerlingen verder bij een van de scholen van CS De Hoven en Heerenlanden College. Ook is het mogelijk voor een aantal niveaus VO het programma klas 3 en 4 bij Tiener College te volgen.

Het adres van Tiener College is Top Naeffstraat 28 in Gorinchem. Ouders en leerlingen die graag nader kennismaken in een persoonlijk gesprek kunnen een afspraak maken met Pieter Snel via info@tienercollege.nl. Op Facebook en Twitter doet @tienercollege dagelijks kort verslag van activiteiten.