Nieuwsbrief stichting Vrienden van Tiener College

1269303_625999490778478_35086658_o

Dit jaar is de ¨Stichting vrienden van het Tiener College¨ opgericht. Eind vorig jaar heeft het Tiener College (TC) verschillende activiteiten georganiseerd met als doel het zoeken van verbinding met de maatschappij in diverse vormen. We hebben een Pecha Kucha avond georganiseerd met een brede groep genodigden waar we met veel plezier op terug kijken.

Inmiddels is het bestuur van de stichting Vrienden van Tiener College volledig ingericht en willen we u graag verder informeren over het doel van de stichting en het reilen en zeilen op het TC en u natuurlijk van harte uitnodigen om lid te worden van de stichting wanneer u dit nog niet bent.

We willen al onze huidige vrienden nogmaals hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid bij het TC. We zullen u regelmatig informeren over de stand van zaken op het TC. Ook zijn we aan het nadenken over een inspirerend vervolg op de Pecha Kucha avond van vorig jaar. Wellicht dat we nogmaals een dergelijke inspiratieavond organiseren.

We hopen ook nieuwe vrienden te interesseren in een lidmaatschap van de “Stichting vrienden van het Tiener College”. Wanneer u het TC een warm hart toedraagt en een persoonlijke bijdrage wilt leveren aan het realiseren van onze verdere ambities, steunt u ons dan door lid te worden. Leden betalen per jaar een bijdrage van € 50,– of ieder veelvoud daarvan (naar eigen keuze). Indien u lid wilt worden, kunt u dit eenvoudigweg doen door een mailtje te sturen naar info@tienercollege.nl; we nemen dan contact met u op om het verdere zaken af te stemmen. Meer informatie over de stichting is te vinden op onze website.

We willen u ook graag uitnodigen om een inhoudelijke bijdrage te leveren vanuit uw eigen kracht en passie. Wellicht wilt u vanuit uw expertise een keer een Pick Me Up van 30 minuten verzorgen? Op onze website is een overzicht van de laatste Pick Me Ups te vinden. Hiernaast laten we onze leerlingen graag kennismaken met de maatschappij in de meest brede zin van het woord, dus bezoeken aan bedrijven, een dag meelopen vanuit beroepenoriëntatie, lessen programmeren, ontwikkelen van apps etc. Wanneer u hier een bijdrage aan wilt leveren, kunt u ook contact met ons opnemen via info@tienercollege.nl.

In onderstaande nieuwsbrief van de stichting blikken we terug op het afgelopen jaar.

Nieuwsbrief Vrienden Tiener College juli 2014

Jaarverslag ¨2013-2014 in beeld¨

Geef een reactie