Kennismaken

Kom naar één van onze

Open Pick-me-ups

Vraagteken-TC

Kiezen voor Tiener College is een bewuste keuze voor ouders en kinderen. We verbinden ons eraan dat onze school het beste uit het kind naar boven haalt en dat we schouder aan schouder staan met ouders. Daarom vinden we het belangrijk om persoonlijk kennis met u te maken.

TC-Agenda
Open-Pick-Me-Up-TC

Kennismaken?

Meld je aan voor onze Open Pick-me-up op donderdag 12 maart 2020!Door op 'Doe mee' te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

Wil je met ons kennismaken?

Natuurlijk kun je kennis met ons maken. Bijvoorbeeld door contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Maar als je onze school echt goed wilt leren kennen, kom dan op één van onze Open Pick-me-ups. Vier keer per jaar organiseren we een thema-avond waarbij je als ouder/verzorger van harte welkom bent. Tijdens een inspirerend programma kun je onze school beter leren kennen.

 

Iedere Open Pick-me-up is anders. De ene keer gaat het over serious gaming, dan weer over DNA en een andere keer over hoe je thuis en school samenwerken in de ontwikkeling van kinderen. Onze Open Pick-me-ups worden altijd door ouders, leerlingen en medewerkers samen georganiseerd.

 

De volgende Open Pick-me-up is op donderdag 12 maart 2020!

Prikkel je nieuwsgierigheid!